Bend kojeg često nazivaju retro bendom modernog prizvuka, na čelu s dežurnim tekstopiscem Matejem Nakićem, predstavlja svoj četvrti singl naziva ‘Moderna’ – pjesmu o ljubavi 21.stoljeća!

‘Mi smo generacija koja je stasala u okruženju neprestane mrežne povezanosti što je donekle izmijenilo pravila igre i odrazilo se na cjelokupnu kulturu vezivanja. To sve stvara određenu dozu zbunjenosti i nesigurnosti, s kojom se svatko od nas suočava na vlastiti način’, rekao je o pjesmi autor Matej Nakić.

Glazbu i tekst potpisuje Matej Nakić, u aranžmanu su mu se pridružili Bruno Jakelić i Antonino Šimić (Greenwood studio) koji ujedno potpisuje i produkciju pjesme. Mastering je radio Srđan Sekulović Skansi, back vokale je otpjevao Pavao Puljić, a pjesmu je kolaž tehnikom ekranizirala redateljica Iva Gavrilović.

‘Raditi s Ivom bilo je izrazito ugodno iskustvo, kliknuli smo s njom na prvu. Ona je jako talentirana mlada umjetnica i kolaž-tehnika koju koristi u svom radu nam je bila pravo otkriće. Od odabira arhivskih snimki, smišljanja koncepta pa sve do završnog rezanja kadrova, svojim rješenjima dala je pjesmi čitavu novu dimenziju’, kaže Matej