33 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. lipnja 2022.

Bordo ima zarazni proljetni hit – Ni više ni manje

Više od autora

- vl promo-
Opet će neka druga djeca nakon nas pričati iste priče. Vjerovat će u iste snove, ali što se sada to nas tiče?

‘Ni više ni manje’ novi je proljetni singl zarazne melodije, vrckavog ritma upotpunjenog šarenim spotom uličnog štiha snimljenog na ulicama sunčane Opatije i koreografijom zaigrane Lee Klečak.

Bordo pjeva o slatkim ljubavnim brigama mladih parova i njihovim snovima da ‘osvoje’ cijeli svijet, ali šarenilom i razigranošću budi proljeće i u ušima ostavlja zarazni ritam koji tjera na ples svježim i laganim pop rockom koji ponekad zapleše više prema elektronici, a nekad više prema akustici!

BORDO, 2018. / Photo: Lea Klečak

Nakon ‘Unatrag’ i ‘Ni više ni manje’ i ovoga puta glazbu, tekst i aranžman potpisuje Martin Žunec, a u singlu mu se kao gost pridružio i trubač Jura Borić koji je svojim notama dodatno razigrao i upotpunio pjesmu.

‘Opet će neka druga djeca nakon nas pričati iste priče. Vjerovat će u iste snove, ali što se sada to nas tiče? Ti i ja kao da smo uvijek išli jedan korak dalje. I sad kad sjetim se kao da imali smo sve – ni više ni manje.’

U spotu je još jednom ostvarena suradnja sa slovenskim duom Kugar films. Snimanje, montažu i ostatak obrade su odradili Goran Kužet i Peter Žagar. Bordo je osnovan krajem 2016. godine kao kreativni glazbeni eksperimetn koji kroz razne suradnje funkcionira pod producentskom palicom Martina Žuneca.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno