17 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Brad Pitt u neobičnom akcijskom trileru “Brzina metka”

Više od autora

- vl promo-

Stigao je službeni trailer filma koji će gledateljima zagolicati maštu, nakon čega će jedva čekati da stigne u kina. Brad Pitt. Brzi vlak. Akcija. Japan. I da: malo začina s vrhunskom zabavom i humorom.

Riječ je o akcijskom trileru “Brzina metka” (Bullet Train) u kojem najbolje svjetske i nadasve egzotične ubojice se pokušavaju domoći tajanstvene aktovke. Ta potraga se odvija u super brzom vlaku kroz Japan, a hit-meni pojma nemaju da su njihove misije ustvari povezane. Glavni lik je Ladybug, kojeg interpretira Brad Pitt, i ovo mu je trebao biti tek lak povratnički posao… Pitt je sudjelovao skoro u svim kaskaderskim scenama u filmu.

Među ostalim glumcima pojavljuju se Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon i Benito A. Martínez Ocasio. Redateljski dio posla pripao je Davidu Leitchu (Hobs & Shaw, John Wick, Deadpool 2, Atomska plavuša) koji ima već bogatu saradnju s Pittom, kao redatelj i kao njegov dvojnik za kaskaderske scene. Scenarij potpisuju Zak Olkewicz i Kotaro Isaka.

Prve reakcije publike na službeni trailer su i više nego pozitivne. Za vjerovati je kako će Brad Pitt i “Brzina metka” ispuniti i ona najzahtjevnija očekivanja kada film sredinom ljeta napokon stigne u kina.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno