1 C
Vinkovci
Nedjelja, 10. prosinca 2023.

Brod Djeda Božićnjaka i ove godine u Andrijaševcima

Više od autora

- vl promo-

Ubrzo ulazimo u božićno vrijeme ljubavi, radosti i mira. Blagdansko ozračje prevladat će, a pripreme su u punome jeku. Tako ćete i ove godine u Andrijaševcima moći zaploviti u Brodu Djeda Božićnjaka i doživjeti pravu čaroliju rijeke Bosut.

Naime, ova atrakcija održava se već treću godinu, a svake godine privlači sve više ljudi. Vjerujemo kako će učiniti blagdansko vrijeme još ljepšim.

„Draga djeco! I ove godine stiže nam djedica da zajedno uz zvuke božićnih pjesama plovimo rijekom Bosut i uživamo u čaroliji Božića. Djedica je i ove godine pripremio slatko iznenađenje za svako dijete, ali sprema i još neka iznenađenja”, stoji u pozivu organizatora, projekta Čarolija rijeke Bosut.Vožnja djeda Božićnjaka bit će organizirana u subotu 16. prosinca s početkom u 13 sati u trajanju od pola sata. Cijena je 3,32 eura (25 kuna) uz obveznu rezervaciju do 14. prosinca putem maila carolijarijekebosut@gmail.com, kontakt brojeva 091/151-29-16 i 095/583-72-38.

Sve informacije možete pratiti na društvenim mrežama Čarolija rijeke Bosut ili na službenoj stranici Općine Andrijaševci.

FOTO: Čarolija rijeke Bosut

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno