Poznati vinkovački rock band Bruno & +40 nastupit će uživo, već gotovo tradicionalno na Uskršnjem koncertu, za što su ove godine odabrali kultno okupljalište – Rock Club Saloon (Glagoljaška 15, Vinkovci).

Sad već 17-godišnjak, Bruno Vučko uz potporu tate Hrvoja i njegove družbe ne posustaje, zbog ćete u Saloonu, sutra u subotu 20. travnja, Uskrs dočekati uz dobro znane svevremenske pop i rock hitove koji su harali top listama u posljednje dvije dekade prošlog stoljeća.

Atomsko sklonište, Divlje jagode, Prljavo kazalište, Azra, Film, Zana, Bajaga, Zabranjeno pušenje, Ekatarina Velika, Partibrejkers, Psihomodo pop, Daleka obala, Majke… samo su dio repertoara kojim će vas vremeplov Bruno & +40 teleportirati u neka druga (često teško ili nikad prežaljena vremena) u kojima je glazba nešto značila. To “putovanje” u njihovoj verziji zna zvučati jako interesantno i zabavno!

Darko Janjić i Krešimir Janošić, gitare Brune & +40 | Foto: Boris Lovrić

Bruno & +40 su trenutno kvartet u slijedećem sastavu: Bruno Vučko na bubnju, Hrvoje Vučko na bas gitari, Davor Janjić na ritam gitari i vokalu te i Krešimir Janošić na solo gitrari.

Odlična prilika za večernji izlazak i bijeg od ekstremno bogate uskršnje slavonske trpeze… očekuju vas već od 21 sat…