21 C
Vinkovci
Petak, 12. travnja 2024.

Cibalia u mlađoj, a Graničar u starijoj kategoriji podigli pehare

Više od autora

- vl promo-
Marija Gerovac
Marija Gerovachttp://novosti.hr
marija.gerovac@novosti.hr

Sedam vikenda, dvije kategorije i preko 250 djece igralo je futsal u dvorani Kanovci, a sve u organizaciji Aurelia Futsal Akademije.
Igralo se u dvije kategorije i to godišta 2012./2013. u kojoj je u finalnoj utakmici bolja bila ekipa Graničar Županja i pobijedila Cibaliju rezultatom 5:1.

Tablica prije razigravanja

Prijenosni pehar kod mlađa generacije 2014./2015. ostaje u rukama Cibalije koja je u finalnoj utakmici rezultatom 3:0 pobijedila Radnički iz Županje.

Tablica prije razigravanja 2014./2015.


Navijanje, fair play igra i nogomet glavni su motiv svih ovih mladih nogometaša. Pljeskalo se i kada se pobjeđivalo i kada se gubilo, a bilo je i suza, ali i vrhunskih poteza pravih majstora.
Pohvale idu organizatorima koji već nekoliko godina organiziraju ligu u vrijeme zimske stanke, a kako većina ekipa trenira upravo veliki nogomet ovo je nekima u ovome periodu bio trening utakmica.
Emocije koje su se danas događale u dvorani  koje može izazvati samo i jedino nogomet.


Medalje i pehare danas su podijelili najboljima Ministar obrane Republike Hrvatske Mario Banožić, gradonačelnik Ivan Bosančić i predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Vinkovaca Mario Jurić.

Najbolji vratar u mlađoj kategoriji je Alen Matijević(Radnički Županja), strijelac Šimun Bartolović (Cibalia Bijeli), a igrač Antun Belajević(Cibalia Plavi).

Dok je najbolji vratar kod starijih Noa Antolović (Vukovar 1991), strijelac Jakov Šarić (Cibalia Bijeli), a kipić za najboljeg igrača dobio je Šimun Galović (Graničar).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno