23 C
Vinkovci
Subota, 10. lipnja 2023.

Cibalijin stadion sutra postaje sjedište amaterskog sporta županije

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Stadion HNK Cibalia sutra će ugostiti veliki edukativno-sportski Telemach Dan sporta. Program će započeti u 10.30 sati, a Igre će u svom gradu otvoriti predstavnici Grada i Županije.

Sportsko-edukativni dan okupit će osnovnoškolsku djecu koja će se natjecati u graničaru i atletici. Najbolje ekipe i najbrži trkači izborit će plasman na državnu završnicu Telemach Dana sporta koja će biti održana sredinom srpnja u Splitu.

“Plazma Sportske igre mladih uz propagiranje sporta i sportskog načina života svjesne su utjecaja i odgovornosti koje imaju prema svojim sudionicima, a to je pomoći im da se razviju u odgovorna pojedince našeg društva koji će promicati poticanje različitosti i inkluziju. Telemach Danom sporta dajemo dodatni poticaj djeci da postanu još bolji sportaši’’, ističu organizatori.


Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova.

Otvorene su prijave za sve sportske discipline: Tommy turnir u malom nogometu, Coca-Cola Cup u nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, odbojci, turnir u šahu, stolnom tenisu, Hrvatska pošta Cup u tenisu. Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom.

Prijave su otvorene na: www.igremladih.hr

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno