18 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Dakota predstavlja singl Sober kao najavu EP-a Call Me When You Get This

Više od autora

- vl promo-Zvijezda u usponu, glazbenica Dakota, predstavlja singl Sober (Virgin EMI / Universal Music) na kojem je ugostila MC-a umjetničkog imena Not3s, a iza čije produkcije stoji Jordan Riley. Za sve one kojima će Dakotin vokal zvučati poznato, vrijedi spomenuti kako upravo njen vokal upotpunjuje globalni hit singl DJ-a i producenta Jonasa Bluea i pjesmu ‘Fast Car’.

Odrasla u Španjolskoj, a trenutno smještena u Londonu, Dakotu je 2015. godine zamijetio Grammyem nagrađen tekstopisac i producent Fraser T. Smith – čovjek odgovoran za produkciju Stormzyevog albuma ‘Gang Signs and Prayer’, a koji joj je ponudio i njen prvi diskografski ugovor.

Glazbenica je od tada u kontaktu s  Fraserom, a prethodnu godinu provela je surađujući s tekstopiscima kao što su Jamie Scott (One Direction, Rag’N’Bone Man) i Eg White (Adele, Florence & The Machine), uz koje je izbrusila svoj vokal u željenom smjeru.

Singl ‘Sober’ najavljuje iščekivano EP izdanje ‘Call Me When You Get This’, a hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno