U subotu 29. ožujka će u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu na najvećem i najboljem 80’s Partyju u gradu nastupiti riječke electro pop legende Denis & Denis i to u originalnom sastavu sa Marinom Perazić i Davorom Toljom! Denis & Denis su osnovali 1982. godine, a njihov prvi album “Čuvaj se!” spada u remek-djela i izdanja koja su obilježila 80-te godine, a čiji sjaj ni danas ne blijedi. Klasici poput “Program tvog kompjutera”, “Soba 23”, “Ja sam lažljiva”, “Oaza snova”, “Čuvaj se”, “Dio refrena”,… Sada ćemo imati priliku i uživo tulumariti na njihove zarazne  bezvremenske elektro pop hitove.

Denis & Denis, 2018. | Foto: Twilight promotion press

Pored Denis & Denis će kao uvod u ovaj veliki 80’s Party nastupiti zagrebačka grupa Memories Can’t Wait koja će odsvirati presjek 80’s klasika od Blondie i Bangles do Depeche modea…

Program će započeti u 21 sat, a cijena ulaznica iznosi 50 kn u pretprodaji te 60 kn na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti na slijedećim mjestima: Boogaloo Club (od 10 – 16:00) Ulica grada Vukovara 68, Dirty Old Shop – Tratinska 18, Rockamrk – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Entrio sustav – www.entrio.hr, Eventim sustav – www.eventim.hr.