18 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Dilj i Otok stopostotni

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Jučer je odigrano 3. kolo MŽNL Osijek-Vinkovci nakon kojeg su najviše profitirali momčadi Dilja i Otoka koji i predvode ljestvicu nakon 270 minuta nogometne igre u novoj sezoni.

Gosti iz Osijeka napustili su Vinkovce s čak 7 golova u mreži, a ponovno je raspoložen bio Marko Terzić koji već drugu utakmicu zaredom zabija hattrick, a dvostruki strijelac bio je „stari lisac”, 40-godišnji, Ivan Bošnjak. Promjena trenera i pojačani roster urodili su plodom u gradu Otoku i trener Mario Đurković može biti zadovoljan rezultatima svoje momčadi u prva tri kola, a pogotovo nakon gostujuće pobjede u Bošnjacima kada je jedini pogodak na utakmici djelo Franje Damjanovića. Tomislav iz Cerne došao je do druge prvenstvene pobjede i sastav Krunoslava Tomljenovića bez većih problema igra u većem rangu. Pobjedonosni gol protiv Borca (B) postigao je Velimir Blažević nakon 4 minute provedenih na terenu. HAŠK-Sokol ne izgleda uvjerljivo na početku sezone, poraženi su i u trećoj utakmici, a ovaj put bila je bolja Valpovka s 3:0. Sudeći po rezultatima iz prva tri kola, Jankovčani će u sljedećim utakmicama morati bolje ako žele i dogodine igrati ovaj rang natjecanja.


Borinci su se iz Županje vratili s punim plijenom gdje su s uvjerljivih 3:0 ostavili Radnički na nula bodova koliko imaju i Olimpija, HAŠK-Sokol i Tomislav (L).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno