U finalu kupa nogometnog središta Vinkovci sinoć su se sastale momčadi vinkovačkog Dilja i nuštarske Nosterie. Oko 1500 gledatelja koliko ih se okupilo na stadionu HNK “Cibalia” Vinkovci vidjelo je vrlo solidnu, ali na kraju i uzbudljivu utakmicu, jer su nakon što je utakmica u regularnom djelu završila 1:1, o pobjedniku odlučivali jedanaesterci.
Dilj je prvi došao u vodstvo. U 34. minuti odličan centaršut uputio je Pavličić pronašavši suigrača Ilića koji glavom pogađa za vodstvo svoje momčadi od 1:0. Bio je to ujedno i rezultat poluvremena. U nastavku nogometaši Nosterie bolje stoje na terenu stvaraju prigode, a pogodak za 1:1 postigli su u 54. minuti iz opravdano dosuđenog jedanaesterca. Siguran izvođač bio je Marinović.

Nakon što je utakmica u regularnom djelu završila 1:1 pristupilo se izvođenju jedanaesteraca u kojima su spretniji i sretniji bili nogometaši Dilja te na kraju slavili rezultatom 6:5.

Po završetku utakmice Dinko Draškić, dopredsjednik Nogometnog središta Vinkovci uručio je sucima i nadzorniku prigodne poklone, dok je pehare uručio Darko Matanić, predsjednik Nogometnog središta Vinkovci.

Uoči početka utakmice igrači Dilja su ispred spomen ploče Stjepanu Vojniću, velikom navijaču Cibalije, položili cvijeće i zapalili svijeću.