16 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Disney najavili svoj slijedeći CGI crtić! Zvat će se Gigantic

Više od autora

- vl promo-f_gigantic_novi-CGI_ST

Na prošlogodišnjem Disneyjevom D23 eventu, čelnici studija su najavili novi CGI animirani film koji će biti baziran na bajci ‘Jack And The Beanstalk’.

Pod nazivom Gigantic animiranni film će režirati Nathan Greno (Vrlo zapetljana priča) i kosceanristica Pixarovog oskarovca ‘Izvrnuto obrnuto (Inside Out) Meg LeFauve. Radnja CGI animiranog ostvarenja će biti smještena u Španjolsku u vrijeme istraživača i predstavljat će novi pokušaj adaptiranja bajke ‘Jack And The Beanstalk’ u kojoj ćemo pratiti mladog Jacka željnog avanture kako nalazi divove visoko u oblacima. Stvari se vrlo brzo mijenjaju kada upozna Inmu, 11-godišnjakinju koja je ustvari 18 metara visoka i dio je svijeta ispunjenog divovima među kojima su najstrašniji divovi gromovnici. Naravno, oni će stvoriti velike neprilike za Jacka i Inmu koji će morati pronaći rješenje za obranu od njih.

Film će sadržati pjesme oskarovskog dua Roberta Lopeza i Kristen Anderson-Lopez (Frozen). Meg LeFauve će pored uloge koredatelja imati i u onu u pisanju scenarija. Gigantic bi premijeru trebao imati u studenom 2018. godine. [Filmofil.ba]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno