30 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Dječje otočko proljeće okuplja najveći broj sudionika do sada, njih 179

Više od autora

- vl promo-

U Otoku je još jedan sadržajan tjedan u sklopu kulturne manifestacije 32. Otočko proljeće. Naime, pripremljen je bogat program, a sutra je na rasporedu Dječje Otočko proljeće u Domu kulture, s početkom u 17 sati.

Kako je istaknula ravnateljica Gradske knjižnice Otok Marijana Barnjak Jelić, okupit će najveći broj sudionika do sada, potvrđeno je njih čak 179 i to: Dječji vrtić Pupoljak, Otok, KUD Josip Lovretić, Otok, OŠ “Lipovac”, Lipovac, OŠ “Vladimir Nazor”, Komletinci, OŠ Josipa Lovretića, Otok, KUD “Posavac”, Vrbanja i Udruga Vinkovački kreativni centar “Twist”.

„Iznimno se radujemo sutrašnjem danu kad će naš grad biti u znaku djece, što je zaista nešto najposebnije”, rekla je ravnateljica.Popratni događaj u sklopu 32. Otočkog proljeća je Djeca pjevaju hitove, koji će biti u četvrtak u 17 sati. „Imamo 18 prijavljenih kandidata iz Otoka, Privlake i Komletinaca tako da će to biti izvrsno, a sve će se događati u dvorani našeg Doma kulture. Uvijek bude popunjeno do zadnjeg mjesta, atmosfera sjajna, a najmlađi izvuku iz nas najljepše emocije. Oni sami vježbaju, imamo i generalnu probu da malo upoznaju pozornicu”, pojasnila je dodavši kako to predškolskoj djeci zna biti posebice stresno, no zato imaju probu kako bi dobro izvježbali ono što će izvesti. Dobno ograničenje, navodi, nisu imali, ali bitno je da hitove pjevaju djeca, od predškole pa do kraja osnovne škole.

Treba reći i kako je taj dan generalna proba svečanog Otvorenja 32. Otočkog proljeća koje će biti u petak u 20 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno