25 C
Vinkovci
Srijeda, 6. srpnja 2022.

Ekipa Star Warsa izazvala euforiju

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Već drugu godinu zaredom, raznolikoj ekipi Vinkovačkih jeseni pridružila se jedna sasvim neobična, no vrlo popularna. Riječ je o o članovima Star Wars Hrvatska, udruge koja u Hrvatskoj djeluje posljednjih 20-tak godina, a čija se slavonska podružnica nalazi u Osijeku. Prošle godine su prvi put prepoznati od organizatora Vinkovačkih jeseni i njihov dolazak pokazao se kao pun pogodak, budući da su ih posjetitelji zaustavljali na svakom koraku u nadi da trenutak s njima zabilježe fotoaparatom. Ništa drugačije nije bilo ni ove godine.

Ekipa Star Warsa stigla je na Sokak oko 18 sati i odmah izazvala pravu ludnicu među posjetiteljima, osobito djecom. Održano je troopanje, odnosno parada kada su kostimi prošli kroz grad, pozdravili publiku i fotografirali se s fanovima. Prisutni nisu krili oduševljenje kada su vidjeli poznate likove, a vjerujemo kako će djeci slika s njima ostati draga uspomena.

Nešto kasnije bio je organiziran performans kratkog mačevanja s Darth Vaderom, u što su se uključili i oni najmlađi te okušali u borbi protiv poznatog zlikovca. Naravno, uz prethodno uvježbane zamahe svjetlosnom sabljom, zajedničkim su snagama iskoristili silu i otjerali Darth Vadera, a malo je reći kako su djeca bila oduševljena.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno