Ovog vikenda, 14. i 15. prosinca u Tvornici kulture, dogodit će se kulminacija proslave 20 godina postojanja benda Elemental. Unatoč koncertima i pripremi best of albuma, Elemental nije mirovao. Prije dva mjeseca predstavili su novu pjesmu i spot “Nešto glasno”, pjesmu čiji poletan i brzi ritam zvuči kao doslovan poziv na pokret, dok istovremeno govori o borbi sa strahovima i onim što nas koči. Pjesma se trenutačno nalazi u vrhu domaćih top lista i dostojno najavljuje novo poglavlje koje je bend otvorio ovim singlom.

Proslavu dvadesete godišnjice zaokružit će i jedno diskografsko izdanje, best of album koji nosi naziv “XOXO”, a kupiti ga možete već večeras u Tvornici! Album će sadržavati 16 pjesama, poput “Malena”, “Zašto te imam”, “Dal sjećaš se”, “Romantika”, “Goli i bosi” a kao bonus track na CD-u našla se pjesma “Ostavi T.R.A.G.” u potpuno novoj izvedbi. Album je dostupan i na Deezeru.

“Odabrali smo najbolje i najuspješnije pjesme koje su nam obilježile prvih 20 godina rada. Sve su to hitovi koji su sjajno prošli kod publike, a koje i bend iznimno voli. Ove su nas pjesme obilježile, utabale put i neizmjerno smo sretni sto imamo priliku raditi muziku iz srca.” – rekli su iz benda.

Ne propustite dupli rođendanski koncert ovog petka i subote, kada će Elemental stati pred publiku u Tvornici i uživo izvesti svoje najveće hitove.

Ulaznice za koncert u Tvornici su u prodaji na webu Eventima i na svim njihovim prodajnim mjestima.

Popis pjesama s best of albuma “XOXO”:

 1. Romantika
 2. Vertigo
 3. Priroda i društvo
 4. Sve je moje tuđe
 5. Prokleta ljubav
 6. Bolji si
 7. Malena (Studio session 2012)
 8. Male stvari (Studio session)
 9. Dal sjećaš se
 10. Vidi me sad
 11. Iz dana u dan
 12. Zašto te imam
 13. Crveno
 14. Tijelo pamti
 15. U mojoj glavi (Jašarov remix)
 16. Goli i bosi
 17. BONUS TRACK: Ostavi T.R.A.G. (B-Strane)