16 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Ema Dujmić osma u svijetu!

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Nakon što je ostvarila odlične rezultate u preliminarnim krugovima natjecanja, učenica OŠ Ivana Gorana Kovačića, Ema Dujmić, kvalificirala se na svjetsko finale natjecanja u poznavanju engleskog jezika Hippo gdje je osvojila izvrsno 8. mjesto.

Finale ovogodišnjeg Hippo natjecanja održano je u gradu Lido di Jesolo u Italiji od 19. do 22. rujna. Na natjecanju su sudjelovali učenici i njihovi mentori iz cijeloga svijeta, a važno je napomenuti kako je ove godine na natjecanju u preliminarnim krugovima sudjelovalo preko 45 tisuća učenka iz 44 zemlje svijeta.

Ema je rješavala zadatke čitanja i slušanja s razumijevanjem, Hippo test i na kraju pokazala svoju sposobnost govora na engleskom jeziku.


“Kao škola izuzetno smo ponosni na Emin uspjeh te čestitamo njoj i njenom mentoru, Goranu Ožaniću, koji su predstavljali našu školu na natjecanju. Zahvaljujemo i ravnatelju škole Mariju Lovriću i Gradu Vinkovcima na financijskoj pomoći jer su nam tako omogućili da otputujemo u Italiju na natjecanje i ostvarimo ovaj izvrstan rezultat”, poručuju iz škole.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno