Ema Midžić najbolja na Otvorenom prvenstvu Vinkovaca

0
391

Na terenima Teniskog kluba Vinkovci protekli vikend održano je Dvoransko Otvoreno prvenstvo Vinkovaca do 16 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U kategoriji dječaka igrao se Round Robin sistem jer je bilo prijavljeno samo pet igrača, te je tako prvo mjesto s 4 pobjede osvojio Leon Brajko Babić iz Teniskog kluba ”Đakovo”

Drugi je bio Fran Kuna iz Teniskog kluba ”Osijek” s tri pobjede i jednim porazom, treći je bio Filip Rihtar iz Teniskog kluba ”Vinkovci” s dvije pobjede i dva poraza,  a četvrti Ilija Kopić iz Teniskog kluba Vinkovci s jednom pobjedom i tri poraza, dok je peto mjesto osvojio Jan Kallay iz Teniskog kluba ”Medveščak”, koji je ostao bez pobjede. U kategoriji djevojčica u prvom polufinalu Sara Barbarić iz Teniskog kluba ”Osijek”, inače četvrta nositeljica turnira pobijedila je Korinu Roso iz Teniskog kluba Osijek, prvu nositeljicu turnira sa 7:6 2:6 7:5. U drugom polufinalu Ema Midžić iz Teniskog kluba Vinkovci, inače druga nositeljica turnira, pobijedila je Elenu Rimac, također domaću tenisačicu, sa 6:1 6:0.

U finalu turnira Ema Midžić je pokazala svu svoju kvalitetu i sa 6:0 6:2 nadigrala Saru Barbarić.