1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

Ema Midžić osvojila naslov dvoranske prvakinje Hrvatske

Više od autora

- vl promo-U dvorani Teniskog kluba “Didon”Virovitica održano je HEP Dvoransko prvenstvo Hrvatske za juniorke do 16 godina, turnir prvog ranga iz kalendara HTS-a.

U prvom polufinalu pojedinačnog dijela turnira Ema Midžić iz Teniskog kluba Vinkovci bila je bolja u slavonskom dvoboju protiv Nere Tešankić, Teniski klub Olimpija, nakon tri seta (4:6, 6:3, 6:3), dok je Ivona Riđan, Teniski klub “Zagi” Zagreb bila uvjerljiva u srazu s trećom nositeljicom Manuellom Persson (Opatija) sa 6:4, 6:2.

U finalu turnira igrale su Ema Midžić  i Ivona Riđan. Ema je još jednom pokazala svu svoju kvalitetu i s laganih 6:4, 6:0 pobijedila Ivonu te tako osvojila naslov dvoranske prvakinje Hrvatske do 16 godina.

“Znala sam da nisam još dosegla svoju najbolju formu i da podloga na kojoj sam igrala nije ona na kojoj treniram, ali nadala sam se kako ću doći barem do finala. Polufinale je bilo teže. Borila sam se od samog početka s podlogom i to mi je stvaralo probleme u kretanju. Do kraja sam se turnira bolje snalazila i opustila sam ruku. Organizacija turnira u Virovitici bila je na visokom nivou. Sretna sam što sam nakon osvajanja drugog mjesta na državnom do 16 godina u Zadru stigla i do titule dvoranske prvakinje u Virovitici”, rekla je Midžić.

U finalu parova Ivona Riđan (TK ”Zagi”)  i Lucija Rastočić (TK ”Vulpes”) nove su državne prvakinje  nakon što su u završnom dvoboju nadvisile Maju Brnić (TK ”Tweener”) i Neru Tešankić (TK ”Olimpija”, Osijek) sa 6:3, 6:4.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno