34 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. lipnja 2022.

Emina Arapović predstavlja novopečeni singl Kad oči zatvorim

Više od autora

- vl promo-

m_emina-arapovic_kad-oci-zatvorim_single_STNakon kraćeg predaha atraktivna Emina ovoga puta je zakoračila u novu glazbenu avanturu. Klasičnu pop rock baladu Emina je odlučila napraviti u suradnji sa ekipom iz Teške industrije gitaristom Vedadom Hadžiavdićem koji je zaslužan za glazbu, i bivšom vokalisticom Leom Mijatović koja potpisuje tekst.

Za aranžman se pobrinuo Hrvoje Prskalo – Vidra iz banda Bang Bang koji je ujedno u suradnji sa Vedadom Hadžiavdićem odradio produkciju pjesme koja je snimljena u Dubravi u studiju Zg Zvuk.

O pjesmi Kad oči zatvorim Emina je rekla ukratko: ‘Kad oči zatvorim je klasična pop-rock balada kakve uvijek volim otpjevati jer se pjevaju iz srca, a punim plućima. Ovoga puta se radi o suradnji sa drugom autorskom ekipom. Nakon dugog i nadasve ugodnog razgovora sa Vedadom Hadžiavdićem iz Teške industrije, poslušala sam demo na kojem je samo akustična gitara i Lein glas bio dovoljan da čujem da pjesma ima u sebi nešto što me privlači. Tako smo stvorili ovu pjesmu, koja u sebi nosi upravo tu spontanost, svježinu i ljepotu.’

EMINA ARAPOVIĆ: KAD OČI ZATVORIM [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno