17 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

En Face donosi osvježenje u radijski eter!

Više od autora

- vl promo-m_en-face_previse-pricas_single_ST

Pjesma ‘Previše pričaš’ novo je autorsko djelo Sandra Bastiančića koje nosi njegov prepoznatljiv rukopis. S ovom pjesmom En Face nastupit će na predstojećem 64. Zagrebačkom festivalu koji će se održati 27. siječnja. Za aranžman i produkciju zaslužan je njegov već provjereni suradnik Srđan Sekulović Skansi.

‘Veseli me, prije svega, nastup na Zagrebačkom festivalu. Odlično mjesto, sjajno društvo i lijepa prilika za promociju novog singla grupe En Face ‘Previše pričaš’. Kao autor glazbe i teksta poigrao sam se notama koje dolaze iz meni najbližeg ambijenta, razigranih akustičnih gitara i klasičnog anfasovskog spoja vedrog zvukovnog raspoloženja i zakomplicirane ljubavne priče.’ – najavio je frontmen Sandro Bastiančić.

Godina 2016. zaista je bila posebna za En Face. Singlovi ‘Ona spava’ i ‘Duga je noć’ mjesecima su bili na nacionalnoj listi najslušanijih singlova, a iza njih je i nastupi na Slavonija festu – CMC 200. Također, ove godine bendu se pridružila i sjajna mlada basistica Lidija Strika kojoj je Hrvatska glazbena unija ove godine dodijelila nagradu Status za mladu nadu.

EN FACE: PREVIŠE PRIČAŠ [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno