Enrique Iglesias i Jon Z imaju novi singl – “Despues Que Te Perdi”. Ovo je prvi put da se slavni glazbenik okušao u latino trapu.

Enrique je preko prijatelja čuo originalnu verziju pjesme Jona Z-a  koja ima već više od 11 milijuna pregleda na Youtubeu te 1. 2 milijuna streamova na Spotifyju.

Pjesma koju potpisuju  Jon Z, Enrique, Duran The Coach, Martin Rodríguez Vicente, Roberto Arturo Téjada Perez, and Marcos Sanchez, “Despues Que Te Perdi”, posjeduje sve što je potrebno za  još jedan hit obojice izvođača i najava sljedećeg poglavlja u Enriqueovoj karijeri.

“Volim kad mogu čuti pjesmu u koju se odmah zaljubim. U ovom slučaju Jon Z je napisao pjesmu i oduševljen sam što sam dio nje.”, rekao je Enrique tijekom snimanja spota u Fairplay, Coloradu.

“Čast je raditi s legendom i ikonom kao što je Enrique Iglesias. Rad s njim je osobno i poslovno priznanje. Ova pjesma će razvaliti !”, komentirao je Jon Z.

Ovo je prva Enriqueova pjesma na španjolskom nakon hita “EL BAÑO”.

Enrique završava svoj novi album koji planira izdati do kraja godine, a iza njega je već 170 milijuna prodanih albuma diljem svijeta.

Prvog prosinca Enrique Iglesias će održati koncert u zagrebačkoj Areni.