11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Erotic Biljan na proslavi 40 godina KSET-a i promociji svojeg novog vinila!

Više od autora

- vl promo-m_erotic-biljan-and-his-heretics_listopad_KSET_ST

Nakon što su u KSET-u napravili promocije svoja prva dva albuma, garažni rockeri Erotic Biljan & His Heretics vraćaju se 6. listopada otkud su krenuli te povodom 40. rođendana kluba održat će promociju najnovijeg izdanja “The Devil Stole My Record” koji je ugledao svjetlo dana sredinom ove godine.

Odmah po izlasku album je popraćen izrazito pozitivnim recenzijama. Sadrži 13 uživo odsviranih pjesama, od kojih je 12 autorskih te jedna obrada finskih The Flaming Sideburnesa, a brzih, žestokih i glasnih gitara te zaraznih riffova ne nedostaje. Snimljen je u svega šest sati, a može ga se slušati i na gramofonima jer je izdan u limitiranoj količini na raznobojnim vinilima koje će biti moguće nabaviti prije i poslije svirke. Odličan artwork albuma potpisuje etablirani ‘garage’ umjetnik Zvonimir Haramija Hans.

Hereticima će kao predgrupa nastupiti njihov kolega Iggy a.k.a. Harp Explosion koji je gostovao na prošlom albumu, a trenutno je član Discipline Kičme.

Cijena ulaznice iznosit će 20 kn u pretprodaji i 30 kn na ulazu, a karte možete nabaviti od 12.9. u KSET-u. Ulaz se otvara u 20h, a nastup počinje u 21h. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna). [Mixer.hr]

VIDEO: STREET SURVIVOR (LIVE)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno