11 C
Vinkovci
Petak, 9. prosinca 2022.

Eva Blažević na IWAS svjetskim igrama

Više od autora

- vl promo-
Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Temeljem odluke Izvršnog odbora Hrvatskog paraolimpijskog odbora, usvojen je prijedlog izbornika Hrvatskog atletskog saveza za osobe s invaliditetom čime je definirana delegacija za IWAS svjetske igre za mlade koje će od 10. do 16. veljače biti održane u Ujedinjenima Arapskim Emiratima.

Na svjetskim igrama, odlukom izbornika, Hrvatsku reprezentaciju ali i atletski klub osoba s invaliditetom Vinkovci, predstavljati će Eva Blažević, koja će nastupati u kategoriji F56. Eva će se natjecati u disciplinama bacanja diska (1kg) i koplja (600g).

Kao stručno osoblje reprezentacije na put će i trener Petar Klašnja. “Odlični prošlogodišnji rezultati, državni rekord Eve u bacanju koplja, veliki trud i rad našeg trenera Petra, urodilo je plodom i pozivom izbornika za nastup u UAE. Pripreme su odrađene, Eva je spremna, te svi zajedno željno iščekujemo nastup na svjetskim igrama. Veliko je ovo priznanje za uloženi trud naših članova i trenera, ali i veliko priznanje našem klubu”, ističe Dalibor Pavić, predsjednik AKOSI Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno