28 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Fil Tilen je s čak dvije pjesme u Deezer Top 20 listi najslušanijih pjesama u Hrvatskoj

Više od autora

- vl promo-


U najnovijem pregledu najslušanijih domaćih pjesama tijekom travnja na Deezeru, digitalnom glazbenom servisu, Fil Tilen se našao s čak dva singla – aktualni singl Paranoja nalazi se na visokoj 2. poziciji, dok se prethodnik ‘Ko vam je reko’ nalazi na 12. mjestu Top 20 liste.

Aktualni singl ‘Paranoja’ Fil Tilen predstavio je sredinom ožujka, a pjesma je nasljedila već spomenuti uspješan hit-singl ‘Ko vam je reko’. Nova pjesma je od objave ostvarila zamijećene digitalne uspjehe – naime, singl se i u Deezer Top 20 listi za ožujak smjestio na 7. poziciju, već se tjednima nalazi unutar Top 100 Shazam charta u Hrvatskoj, a po objavi je pjesma bila i #1 na Google Play-u u Hrvatskoj!

‘Pjesma ‘Paranoja je posvećena ‘overthinkingu’ koji me ponekad paralizira, često se ulovim da pretjerano razmišljam i brinem oko stvari koje bi se mogle dogoditi’ iskreno progovara Fil Tilen i nastavlja ‘S obzirom na nepredvidivo i nestabilno vrijeme u kojem živimo, konstantna zabrinutost za vlastitu egzistenciju je normalna pojava, a u ovoj pjesmi ju subjektivno dovodim do ekstrema. Zatvorenik ili rob svoga uma bio bi savršen naslov, ali ‘Paranoja’ je ipak pjevnija. Ovoga puta zabrijali smo na funk i ovaj ozbiljan problem u glavama većine ljudi pokušali učiniti zabavnim.’

U kreiranju novog singla Fil Tilen je nastavio suradnju s producentima Nemanjom Filipovićem i Markom Mandićem, koji su zaslužni i za ‘Ko vam je reko’. Upravo je taj singl učinio prekretnicu u Tilenovoj karijeri, lansirajući ga, nakon dvogodišnje diskografske pauze, u sam vrh radijskih i digitalnih top-lista.

Singl je u Hrvatskoj u digitalnom obliku dostupan putem Deezera, Google Playa.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno