- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Nakon zapaženog singla ‘Komedija tragedija’, zagrebački glazbenik Filip Fantoni predstavlja pjesmu Mexico. Riječ je o veselom, melodičnom i radiofoničnom, pravom ‘proljetno – ljetnom’ singlu. Glazbu i tekst potpisuje Filip Fantoni, a aranžman su napravili Bruna Matić, Jurica Hotko, Srđan Sekulović – Skansi i Filip Fantoni. Za glazbenu produkciju je zaslužan Srđan Sekulović – Skansi, a mastering je radio Dragutin Smokrović – Smokva.

‘Mexico je ljetni, veseli, sunčani singl o simpatičnim susjedama, koje svi mi imamo i koje bi ponekad rado poveli sa sobom u Mexico. Pjesma je stara 12 godina, ali je dugo čučala u ormaru i čekala pravi trenutak te pravi aranžman. Kad sam već skoro zaboravio tu pjesmu, izvadili smo ju na snimanju kao zadnju i u roku od pola sata je bila gotova i snimljena… Jednostavno je samo “legla” prirodno, bez puno filozofije. Počeo sam svirati Mexico, bend se ‘ukopčao’ i ‘sjela’ je na prvu!’ – kaže Filip.

Filip Fantoni je zagrebački glazbenik, svoje glazbeno putovanje započeo je u grupi Popper krajem 90-tih, s kojom je objavio nekoliko zapaženih singlova. Samostalnu karijeru započinje 2012. godine, a 2014. objavljuje debitantski album ‘Note i boje’. Album je iznimno dobro prihvaćen kod publike i glazbenih kritičara, dok su pjesme ‘Ines’, ‘Tamo gdje spavaju tramvaji’, ‘Ti si samo ime’ i ‘Škiljiš zauzela vodeća mjesta na TOP listama raznih radio postaja.