14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Filip Tkalčić Dust ima novi intrigantni funky singl naslovljen Trijezan

Više od autora

- vl promo-Nakon singla prvijenca ‘Ler’, mladi zagrebački izvođač i producent urbane glazbe Filip Tkalčić Dust ima novi funky singl ‘Trijezan’ koji u otkačenom i zaraznom ritmu kombinira ljubavne stihove i ulični žargon, a uz dozirani šarm i pomalo ironije pjeva o muškoj ljubavi prema porocima i ženskom žaljenju prema njima. Posvećena je svima koji su se zbog ljubavi navukli na alkohol, kaže Dust.

„Ja nisam bio trijezan tjednima, uzalud me čekaš ti, ja nisam doš’o sebi danima, al’ bez tebe ljubavi…“

Tekst i glazbu potpisuje Filip Tkalčić, a za video spot u kojem se isprepliću pomalo mistični, ali urbani kadrovi zaslužan je Matijas Knežević ‘Knez’. Za snimanje i mix odgovoran je Silvio Pasarić – Silver (Sipa Music).

FILIP TKALČIĆ DUST / Photo: promo

Dust  je osim kao izvođač poznat i kao producent urbane glazbe te potpisuje aranžmane i produkciju za brojne druge izvođače (Fil Tilen, Jacqoues Houdek, General Woo, Dante, Bojan Jambrošić, Ivana Radovniković, Nika Antolos…)

Nakon singla prvijenca ‘Ler’, Dust nastavlja u istom funky tonu s promocijom novih singlova kojima najavljuje svoj debitantski album koji će izaći u izdanju Sipa Music i Dallas Recordsa.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno