8 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Franko Krstić u dresu reprezentacije na jakom pripremnom turniru u Francuskoj

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Jučer se u Zagrebu, uz seniore i juniore, okupila i hrvatska muška kadetska reprezentacija, a izbornik Matej Mišković pozvao je na okupljanje 16 igrača, dok se još šestorica nalaze na listi pričuva i mogu biti pozvani naknadno.

Ono što nas posebno veseli je kako se na popis našlo i jedno nama dobro poznato ime Franko Krstić, mladi Vinkovčanin koji rukometni zanat brusi u RK Valpovka.


Sastav Mateja Miškovića već sutra putuje u Francusku gdje će sudjelovati na jednom vrlo jakom turniru. Osim Hrvatske i domaćina Francuske nastupit će još Mađarska i Island. „U ova dva dana postavit ćemo osnove igre koje smo zamislili, ali i ponoviti neke stvari od ranije. Pokušat ćemo igrati obrane 5-1, 6-0 i to vrlo aktivno, čvrsto i agresivno. Imamo tri jako dobra i teška suparnika na turniru i upravo u tim susretima najbolje ćemo vidjeti što možemo i na čemu ćemo još morati raditi”, rekao je izbornik kadetske reprezentacije.

Inače, prvi suparnik na turniru je Mađarska i to u četvrtak, 4. studenog u 18 sati. Dan kasnije u istom terminu Hrvatska igra protiv Islanda, a turnir završava u subotu 6. studenog susretom Hrvatske i Francuske.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno