24 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Gimnastičari medaljama započeli sezonu

Više od autora

- vl promo-

Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

U Valpovu je u organizaciji GD “Hrvatski sokol” Valpovo, 6. travnja 2019. godine održano 1. kolo „Uni“, „B“ i „C“ programa regije Istok u muškoj sportskoj gimnastici na 57. kupu Slavonije i Baranje. Nastupilo je ukupno 37 gimnastičara iz GK „Inova-gim” Osijek, GD “Osijek-Žito”, GD “Hrvatski sokol” Valpovo, GD “Sokol” Požega, GK “Sokol” Slavonski Brod i GK “Hrvatski sokol” Vinkovci.

Vinkovački klub nastupio je s jednim gimnastičarem u B, četiri u C i šest gimnastičara u univerzalnom programu. U univerzalnoj kategoriji mlađih kadeta, Vinkovački gimnastičari u sastavu Patrik Kordić, Luka Krmek, Grgur Samardžić, Marin Pinter, Arijan Tomonji i Pavao Očevčić osvojili su prvo mjesto.

U pojedinačnoj konkurenciji Pavao Očevčić osvojio je 1. mjesto i zlatnu medalju, Marin Pinter srebro, a Arijan Tomonji broncu u konkurenciji 7 gimnastičara. U kategoriji kadeta B programa u pojedinačnoj konkurenciji Duje Ramljak osvojio je 2. mjesto.

U kategoriji kadeta C u momčadskoj konkurenciji Vinkovčani u sastavu: Roko Maslać, Fabijan Matković, Luka Rajković i Karlo Radić te su se smjestili između dva osječka kluba osvojivši srebrnu medalju. U pojedinačnoj konkurenciji Karlo Radić osvojio je srebro, a Luka Rajković 4. mjesto u konkurenciji 15 gimnastičara.

Na natjecanju su sudili i vinkovački suci Željko Iveljić i Tomislav Gudek, a uz gimnastičare je bila trenerica Vukosava Lozanović.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno