20 C
Vinkovci
Petak, 31. ožujka 2023.

S.A.R.S. i Ničim izazvan imaju zajednički singl – Glupost

Više od autora

- vl promo-

m_s.a.r.s.novi-singl-glupost_ST

S.A.R.S. je bend koji je pri samom vrhu koncertnih aktivnosti u cijeloj regiji, no izgleda da nećemo još dugo čekati njihov posve novi studijski album!

Uvijek puni inspiracije i volje za snimanjem novih pjesama, nakon samo godinu dana pri samom su završetku novog albuma znakovitog naslova Poslednji album. Pred nama je novi singl Glupost koji ima i pripadajući spot.

Novim singlom ostvarena je suradnja s vrbasko-beogradskim sastavom NIČIM IZAZVAN, bendom koji je osvojio publiku svojim istoimenim vrlo cijenjenim debitantskim albumom. Članovi sastava ‘Ničim izazvan’ pojavljuju se u novom spotu zajedno uz S.A.R.S.-ovce, no ova će se pjesma pronaći isključivo na ‘Poslednjem albumu’.


Veseli i pozitivni singl upravo je ono što ćemo slušati u ljetnim danima u radijskom eteru, naravno, uz neizostavnu ljubavnu tematiku je uvijek neiscrpna inspiracija S.A.R.S.-ovcima.

Podsjetimo, dvodnevni koncerti u zagrebačkom Domu sportova 21. i 22.10. zasigurno će biti ispit karijere za ovaj sastav koji nezaustavljivo obilazi cijelu regiju i dupkom puni dvorane. Prije toga, S.A.R.S. će održati ekskluzivni klupski koncert 3. lipnja u Bikers Beer Factoryju. Ovaj će koncert biti zatvorenog tipa i za njega neće biti moguće zasebno kupiti ulaznicu, već će ulazak biti omogućen samo kupcima dvodnevnih fan pit ulaznica za Dom sportova. Trenutna cijena tih ulaznica je 170 kuna.

VIDEO Glupost (Spot)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno