Karijera ove glazbenice sve brže ide uzlaznom putanjom, a ona ne daje naznake usporavanja. Njen treći studijski album “Golden Hour” našao se na prvom mjestu Billboardove Country ljestvice, te joj je ovog vikenda donio čak četiri nagrade Grammy, uključujući i onaj u kategoriji “Album of the Year”. Na njemu se našao i singl Rainbow.

Kritičari ovu pjesmu opisuju kao intenzivno putovanje koje u slušateljima izaziva jake izljeve emocija, za što je velikim dijelom zaslužna i optimistična poruka koja se u njoj krije. Kacey je pripala čast izvesti “Rainbow” na 61. dodjeli nagrade Grammy, a zatim je uslijedila i objava očaravajućeg videospota.

Glazbenica je album “Golden Hour” predstavila u ožujku prethodne godine, a uspjeh koji je zatim uslijedilo pretvorio ju je u nezaustavljivu country-pop silu.  Izniman talent i scenska karizma pop zvijezde omogućili su joj da zablista u popularnim emisijama kao što su Saturday Night Live, The Ellen DeGeneres Show i The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Ujedno je dobila i veliko priznanje od cijenjenih glazbenih portala kao što su Pitchfork, Consequence of Sound i Rolling Stone, koji su „Golden Hour” proglasili jednim od najboljih albuma godine.

Kacey je već 2013. godine svojim debitantskim izdanjem “Same Trailer Different Park” počela pomicati sve granice uspjeha. Album je dospio na prvo mjesto Billboardove Top Country Albums ljestvice, te joj je osigurao dvije nagrade Grammy i dvije CMA (Country Music Association) nagrade. Uspjehe na glazbenim ljestvicama nastavila je nizati i dvije godine kasnije objavivši “Pageant Material”, a do danas je na popis svojih postignuća upisala i nastup u legendarnoj londonskoj koncertnoj dvorani Royal Albert Hall.

Mlada kantautorica trenutno predvodi turneju naziva “Oh, What A World”, kojoj je nedavno zbog velike potražnje u SAD-u dodano čak 17 koncerata.