27 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Gretta u suradnji s Tarom Rosandić objavili novi singl koji se zove Voli me

Više od autora

- vl promo-

24.3.2018. za četvorku iz Grette je bio poseban dan jer su tada prvi puta samostalno, uz pomoć prijatelja i gostiju nastupili u Velikom pogonu Tvornice. Prijateljski su im za tu priliku pomogli sastavi Ljetno kino i Ti, ja i moja mama, dok su im se kao gošće na bini pridružile dvije prekrasne djevojke.

S prvom, Geby, prije četiri su godine imali svoj prvi veliki hit ‘Malena’ s kojim su osvojili nagradu Porin, dok su s drugom, glumicom Tarom Rosandić, odlučili zabilježiti nastup u Tvornici u obliku videospota.


Tako je pred nama Voli me, novi, peti po redu singl i videospot s Grettinog petog po redu studijskog albuma Gravitacija. Riječ je o tek drugom duetu u diskografiji benda, veseloj i plesnoj pjesmi o ljubavi, temi koju bend najviše rabi u svojoj bogatoj pjesmarici. Za dinamičan i prštav live videospot pobrinuo se Radislav Jovanov Gonzo  koji je majstorski uhvatio energiju, veselje i užitak s kojim su Gretta i Tara izveli ‘Voli me’ u punoj Tvornici.
Evo što su nam za ovu priliku izjavili Tara i Gretta:

Tara: ‘Znam dečke sto godina i sretna sam što sam ulovila priliku i ovako surađivati s njima! Čitavo iskustvo snimanja pjesme i nastup u Tvornici mi je bilo dragocjeno. Momci su mi bili ogromna potpora, imaju divan odnos u bendu i gušt je biti u njihovim društvu! Mi smo se super zabavili, a kako nam je to sve ispalo? Najbolje da poslušate!’

Gretta: ‘Nema ništa bolje nego surađivati sa prijateljima, a Tara nam je draga prijateljica, odlična pjevačica i vrhunska profesionalka. Bio nam je užitak raditi s njom. Nadamo se da ćemo imati još koji put priliku surađivati, pa ovim putem sami sebe preporučujemo za uloge markantnih zavodnika u idućoj telenoveli.’


Gretta CD Diskografija:

  • Stepenice, EP, 2006. (Spona)
  • Sami, maxi singl, 2008. (Spona / Dancing Bear)
  • Fanatik, 2008. (Spona / Dancing Bear)
  • Vidim što vidim, 2010. (Spona / Aquarius Records)
  • Kreteni, 2012. (Spona / Aquarius Records)
  • Boje i mirisi, 2015. (Spona / Aquarius Records)
  • Gravitacija, 2018. (Spona / Aquarius Records)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno