11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Grey iz Pedeset nijansi sive postaje Robin Hoodov otpadnik

Više od autora

- vl promo-f_jamie-dornan_robin-hood-origins_ST

U siječnju je Lionsgate objavio da se višestruko nagrađivani američki glumac, stand-up komičar i glazbenik Jamie Foxx, poznat po ulogama u ostvarenjima ‘Collateral’ (2004), Ray (2004) i Odbjegli Django (2012), priključio glumačkoj postavi ostvarenja ‘Robin Hood: Origins’. Njemu je dodijeljena uloga Malog Johna, kolege poznatog odmetnika iz šervudske šume.

Sada nam portal The Hollywood Reporter donosi informaciju da je novi Hoodove ‘bande’ postao Jamie Dornan, tj. Christian Grey iz filma ‘Pedeset nijansi sive’. Dornanu je dodijeljena uloga Willa Scarletta.

Opisana kao priča u duhu Nolanove ‘Dark Knight’ trilogije, najnovija verzija Robina Hooda pratit će glavnog junaka (portretirat će ga Taron Egerton) nakon povratka iz križarskih ratova. Vraća se u šervudsku šumu koja je za vrijeme njegovog izbivanja postala leglo korupcije i zla. Zajedno sa svojom bandom odmetnika uzima stvari u svoje ruke kako bi uspostavio red…

Osim Foxxa, Dornana i Egertona, u filmu ćemo gledati i Eve Hewson iz filma ‘Most špijuna’, koja će portretirati Marion. Scenario je napisao Joby Harold, a producenti su Leonardo DiCaprio i Jennifer Davisson, te Harold i Tory Tunnell iz Safe House Prodsa.

Dornana ćemo od 7. listopada moći gledati u Netflixovom ratnom filmu ‘The Siege Of Jadotville’, a od veljače naredne godine kako reprizira svoju ulogu Greya u ‘Pedeset nijansi mračniji’. [Filmofil.ba]

KINO NAJAVA: THE ADVENTURES OF ROBIN HOOD [1937]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno