17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.

Hardi-Dugandžić, Koščić, Drobnjak i Filipović ponovno među najboljim liječnicima u Hrvatskoj

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Portal Najdoktor objavio je danas popis najboljih liječnika u Hrvatskoj prema glasovima pacijenata. 

Ovo je deseta godina objave popisa najboljih doktora i doktorica, a kako pojašnjavaju, kriteriji po kojima je portal birao najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara; odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara.

Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata, pojašnjavaju.

Zbog lakše preglednosti, doktorice i doktori su podijeljeni u dvije kategorije. Doktori medicine i doktori stomatologije te popisani po gradovima i općinama, abecedno, unutar svake, abecedno poredane, specijalizacije, dodaju.


Među odabranima je i četvero vinkovačkih liječnika.

Vedrana Hardi-Dugandžić među najboljim je ginekolozima, Ozren Košćić u odabranom je društvu u kategoriji obiteljske medicine, Nikola Drobnjak svrstao se među najbolje psihijatre, dok su Josipa Filipovića glasovi pacijenata svrstali u najbolje oralne kirurge u Hrvatskoj. 

Iz naše županije tu je još četvero doktora, troje iz Vukovara i jedan iz Vrbanje. Renatu Aleksa-Vuković pacijenti su odabrali u kategoriji obiteljske medicine, Tatjana Lipovac među najboljim je oftamolozima, Ninoslav Jolić nosi titulu jednog od najbolje stomatologa, a u obiteljskoj medicini pacijenti su među najbolje svrstali Ademira Musića iz Vrbanje.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno