32 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

„Haškov dan” promovirao odličan rad u klubu, do kraja godine cilj je okupiti 200 igrača

Više od autora

- vl promo-

NK Hašk Sokol iz Starih Jankovaca osnovan je 1931. godine, dolazi iz mjesta od oko 1100 stanovnika, a jedan je od rijetkih klubova koji ima gotovo cijelu pokrivenu školu nogometa od pretpočetnika do seniora i veterana.

FOTO: NK Hašk Sokol

Klub je u subotu proveo „Haškov dan” na kojemu je zajedništvo dodatno došlo do izražaja, a zajednički su se družili igrači i članovi kluba, treneri, roditelji i sumještani. Tijekom dana odigrano je četiri utakmice, program su otvorili predpočetnici Haška i Cibalije, a Jankovčani su slavili s 5:4. Početnici vinkovačkog kluba bolji su bili od domaćina s 9:1, mlađi pioniri bolji su bili od Slavonca iz Gradišta s 5:3 dok su stariji pioniri Haška poraženi od HNK Vinkovci sa 6:2. Za kraj, seniori kluba ugostili su štitarsku Slogu, a gosti su slavili s 2:0.


FOTO: NK Hašk Sokol

Svaka od sedam starosnih kategorija broji od 15 do 20 igrača, a glavni je cilj Jankovčana do kraja godine doći do brojke od 200 igrača, pa tako možemo reći kako se radi o jednom pravom nogometnog kampu. Kako bi se još više napredovalo, klub radi i po pitanju infrastrukture. Sportsko rekreacijski centar Gatina, vrijednosti od oko milijun eura, trebao bi biti u funkciji od sljedećeg ljeta, a nadamo se da će tamo niknuti novi talentirani mladi nogometaši.

FOTO: NK Hašk Sokol
FOTO: NK Hašk Sokol

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno