Sporazum o političkoj suradnji pred predstojeće lokalne izbore potpisali su ispred GO HDZ-a predsjednik Ivan Bosančić i dopredsjednik vinkovačkog HSU-a Mirko Kordiš.

„Zahvaljujem na potpori svim umirovljenicima grada Vinkovaca, a poglavito članovima Hrvatske stranke umirovljenika što su uvidjeli kako smo u protekle četiri godine imali dobar program te smo projektom Vinkovačka obitelj obuhvatili sve građane, od rođenja do naših seniora. Oni su kroz svoj život i poslovni vijek dali doprinos razvitku Vinkovaca, a nas zadužili brinuti o gradu, razvijati ga i voditi u bolju budućnost. Djela govore za sebe. U protekle četiri godine to smo i pokazali aktivnostima za najzaslužnije koji su kroz minuli vijek dali svoj obol gradu,” poručuje u ovoj koaliciji čelnik senior partnera.

Bosančić je uvjeren kako će kroz ovu potporu kao i podršku ostalih partnera, obnašati dužnost i u naredne četiri godine, a kako bi zajednički završili sve započete i razvijali nove projekte.


Drugi čovjek vinkovačkog HSU-a nada se kako će danas potpisana politička suradnja biti na dobrobit preko 8000 vinkovačkih umirovljenika.

„Ovim činom potvrđujemo nastavak programa uskrsnica, božićnica, pomoći socijalno ugroženima i organizirane izlete u Bizovačke toplice. Za bolji standard borit ćemo se uz pomoć gradonačelnika i zamjenika mu Josipa Romića te uz njihovu pomoć otvarati nove mogućnosti kroz europske projekte za najstariju populaciju,” najavljuje Mirko Kordiš.

„Na predstojeće lokalne izbore izlazimo zajedno, snažni, s izvrsnim programom i pobjedničkom listom koja će znati razvijati naš grad u sljedećem razdoblju”, zaključuje Ivan Bosančić, kandidat HDZ-a i HSU-a za novi gradonačelnički mandat.