17 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Hladno pivo slavi 30. rođendan na splitskoj tvrđavi Gripe

Više od autora

- vl promo-

Nakon što su dva dana za redom rasprodali zagrebački Dom sportova, Hladno pivo centralnu dalmatinsku feštu povodom 30. rođendana sprema na velikom open-air koncertu u Splitu na tvrđavi Gripe u subotu, 4. kolovoza.

Jedan od najvećih i najvažnijih hrvatskih bendova svih vremena uspio je progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije i jedan underground zvuk izvući iz klubova.

Od kultnog prvog albuma ‘Džinovski’, pa preko ‘G.A.D.’, ‘Desetka’ i ‘Pobjeda’, sve do brojnih hitova koji su obilježili horde fanova i oblikovali brojne generacije, pjesme Hladnog piva s pravom nose počasna mjesta u našoj rock antologiji.

HLADNO PIVO / Photo: Mario Pavlović

‘U ritmu moje dlakave guze’, ‘Studentska’, ‘Maderfakersi’, ‘Šef gradilišta’, ‘Bački zagre stuhpa šeja’, ‘Trening za umiranje’, ‘Sarma’, ‘Politika’, ‘Šank’, ‘Utjeha kose’, ‘Čelične zavjese’, ‘Ne volim te’ i ‘Pjevajte nešto ljubavno’, ‘Svijet glamura’, ‘Teško je ful’, ‘Šamar’, ‘Ezoterija’, ‘Soundtrack za život’, ‘Superman’, ‘Nije sve tako sivo’, ‘Fur immer punk’, ‘Zimmer frei’, ‘Konobar’ ili ‘Samo za taj osjećaj’ samo su neke od nezaboravnih pjesama nastalih u 30 godina impresivne karijere.

Na okruglu i za mnoge grupe nedostižnu obljetnicu Hladno pivo će na velikom koncertu u Splitu okupiti fanove s početka priče, ali i one koji su rođeni puno kasnije od te prekretničke 1988. godine.Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak 26. travnja po cijeni od 80 kn, a ta cijena će vrijediti do 20. svibnja. Dan nakon, 21. svibnja, cijena se penje na 90 kn, a na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 110 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dancing Bear, Dioklecijanova 6, Split
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno