5 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. prosinca 2022.

Vinkovački junaci “Života na vagi” pravi su dokaz kako se kroz trud i volju sve može postići

Više od autora

- vl promo-U nedjelju je završena 6. sezona RTL-ove televizijske emisije „Život na vagi”, a u ovoj sezoni emisija je imala i dva predstavnika iz Vinkovaca. Radi se o Daliboru Kujundžiću i Ivani Radoš Kruškić. Dalibor je na kraju emisije osvojio utješnu nagradu od 50.000 kuna, dok je Ivana svoje natjecanje završila u 10. tjednu emisije, što je također odličan rezultat.

Natjecateljica Ivana planirala se na show prijaviti već nekoliko puta, no u jednom je slučaju slomila nogu, dok je kasnije rodila i brinula za svoje dijete. Odlučila sam se prijaviti jer mi je bilo dosta svega. Glavni cilj mi je bila prehrana. Htjela sam biti zdrava osoba, htjela sam se sviđat sama sebi te da budem sretna”, istaknula je. Njezin kolega iz emisije Dalibor naglasio je kako je uvijek bio osoba sportskog duha. Meni je motiv prijave bilo zdravlje. Inače sam sportaš, bavio sam se nogometom 10 godina. 160 kg kao bivši sportaš mi je baš bilo katastrofa, tako da mi je glavni cilj bilo zdravlje”, rekao je.

Oba natjecatelja ulaskom u emisiju morali su se prilagoditi na jaki tempo zahtjevnih treninga, kao i na novi način prehrane. Raspored je bio jako gust, svaki je dan bio popunjen treninzima, snimanjima i izjavama, tako da nije bilo praznog hoda. Također, snimanje je započelo na ljeto, tako da su i vremenski uvjeti bili jako teški. Objasnili su kako je kod svih natjecatelja u emisiji ponekad došla i neka kriza, odnosno neki su povremeno bili možda čak i na rubu odustajanja, međutim međusobno su se svi bodrili kada je bilo najteže.Svi smo imali krizu, doslovno svi su bar u nekom trenutku htjeli izaći ili su pričali da bi im bilo lakše vani. Meni je to osobno bilo u drugom ciklusu, ekipa me spasila, a što se tiče ostalih, krize dođu, prođu, ali ovo je definitivno najteži i najekstremniji show”, podvukao je Kujundžić.

Svakako da je bilo teško priviknuti se na prehranu i treninge preko noći, no vrijedni kandidati u tome su uspjeli. Nekima je nedostajala obitelj, nekima su nedostajali prijatelji i brojne uobičajene aktivnosti. Međutim, Dalibor je istaknuo da je on imao najmanji problem s nedostatkom društva, jer kako kaže, znao je da će ih ponovno ubrzo vidjeti.

Inače obožavam šetati, trenutno sam na grupnim treninzima u Kinezis na Slaviji, fali mi moj crveni tim te kroz grupne treninge se sjetim svega kroz što smo prošli. Također, planiram uvesti kućne treninge za stomak i ruke. Nikada nisam mislila da ću to zavoljeti trčati i voziti bicikli, ali blizu sam, našalila se Radoš Kuškić.

S druge pak strane, Dalibor Kujundžić dva puta dnevno šeta, ponekad ubaci trčanje i vožnju biciklom. Ističe kako će postepeno ubaciti i neke druge vrste treniranja, ali potrebno mu je još malo odmora nakon iscrpnog showa. Govori kako mu je u cilju izgubiti još 10ak kilograma te da će tada njegova priča s mršavljenjem biti u potpunosti gotova.

Izvor: RTL

Svima koji imaju višak kilograma, kao što smo i mi imali, savjetujem da se prijave u novu sedmu sezonu showa. Prijave su otvorene, napravite prvi korak za sebe. Za one koji nisu u mogućnosti, savjetujem da gledaju show jer će to sigurno biti njima velika inspiracija”, poruka je Dalibora Kujundžića.

Prije svega, potrebno je posložiti se u glavi. Onda dolaze prehrana i treninzi. Bez glave nema ničega”, zaključila je Ivana Radoš Kuškić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno