Na području Vukovarsko-srijemske županije u posljednja 24 sata nema pozitivnih osoba na COVID-19 te i dalje imamo ukupno 39 oboljelih osoba, stoji u redovnom priopćenju za javnost Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije.

Trenutno u županiji nema hospitaliziranih osoba zbog COVID-19 bolesti. U protekla 24 sata tri su osobe izliječene, što znači da je ukupno osam izliječenih osoba na području županije. Tri nove izliječene osobe su iz Nuštra.

U protekla 24 sata testirano je 60 osoba, što je ukupno testiranih do sada na području županije 835. U samoizolaciji na području županije nalazi se 274 osobe, a tijekom jučerašnjeg dana zaprimljena je jedna prijava o kršenju samoizolacije te se provjerom utvrdilo kako je prijava osnovana. U objektima za karantenu nalazi se jedna osoba, a u objektima za karantenu vozača kamiona nalaze se tri osobe.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 12 zdravstvenih radnika, a od toga tri liječnika, pet medicinskih sestara/tehničara, tri druga zdravstvena i jedan nezdravstveni radnik. Ukupan broj zdravstvenih radnika u samoizolaciji je jedna medicinska sestra/tehničar.