4 C
Vinkovci
Četvrtak, 8. prosinca 2022.

I. stručni skup neurologa Slavonije i Baranje

Više od autora

- vl promo-


Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

U organizaciji Odjela za neurologiju Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana, a pod pokroviteljstvom Vukovarsko-srijemske županije i grada Vukovara u hotelu Lav u Vukovaru u subotu, 18. svibnja, s početkom u 10 sati održati će se prvi stručni sastanak neurologa Slavonije i Baranje.

Stručni skup donijeti će niz predavanja i zanimljive prikaze bolesnika koje će prezentirati neurolozi iz gotovo svih bolnica u Slavoniji i Baranji.

Cilj ovog sastanka je, osim međusobnog upoznavanja s uvjetima u kojim svaka neurologija u Slavoniji radi, razmjena iskustava; dobrih i loših ishoda u vođenju bolesnika, s ciljem postizanja što praktičnijih pristupa u postizanju dobre kliničke prakse.

Organizatori se nadaju da će ovim sastankom započeti niz novih stručnih i prijateljskih druženja i da će pokazati mladim neurolozima i specijalizantima neurologije da upravo ovdje, u Slavoniji i Baranji, mogu ostvariti svoja profesionalna očekivanja i biti zadovoljni baveći se ovom zanimljivom i perspektivnom strukom.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno