U sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku održano je treće kolo Otvorene karate lige OBŽ 2018./19. , na kojemu je nastupilo 263 natjecatelja iz ukupno 18 klubova, među kojima je nastupilo i 20 natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci. Ovom prilikom osvojili su ukupno 24 odličja i to 6 zlatnih, 8 srebrnih i 10 brončanih.

Nastupima u borbama pojedinačno. Luka Ćujo je u kategoriji mlađi kadeti -52 kg osvojio broncu. Nastupivši u borbama pojedinačno u kategorijama kadeti -63 kg i kadeti -70 kg, Leon Kljaić osvojio je dva zlatna odličja. U borbama pojedinačno u kategoriji kadeti +70 kg Erik Udarović osvojio je zlatno odličje, dok je u borbama pojedinačno u kategoriji juniori –68 kg Filip Šarić osvojio brončano odličje. Nastupivši u kategoriji juniori – 76 kg Mihael Cvilinder osvojio je zlatno odličje, dok je u istoj kategoriji Milan Ćujo osvojio brončano odličje. Nadalje, Milan Ćujo je nastupima u još dvije u kategorije u borbama pojedinačno osvojio u svakoj po srebrno odličje. Leon Udarović nastupio je u dvije kategorije u borbama pojedinačno i osvojio jedno zlatno i jedno srebrno odličje, dok je Adrian Buinac u svojoj kategoriji u borbama pojedinačno osvojio srebrno odličje. Nastupivši u borbama pojedinačno u kategoriji mlađi učenici +38 kg i učenici +46 kg Damir Ćulubrk osvojio je jedno zlatno i jedno brončano odličje.

Svojim nastupom u katama pojedinačno u kategoriji učenici 6-5 kyu Robert Vukojević osvojio je srebrno odličje. Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji učenica 10-11 godina 6-5 kyu Elena Marunček i Tricia Vujeva osvojile su brončano odličje. Nastupima u katama pojedinačno u kategoriji mlađih kadeta 6-5 kyu Ivano Vukojević osvojio je srebrno odličje, dok je njegov brat Robert Vukojević osvojio brončano odličje. Klara Tunjić nastupila je u katama pojedinačno u kategoriji mlađe kadetkinje 9-7 kyu i osvojila brončano odličje, dok je Elena Marunček nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji mlađih kadetkinja osvojile srebrno odličje, aTricia Vujeva, u istoj kategoriji, osvojila je brončano odličje.

U kategoriji kate ekipno, učenici, kata tim u sastavu Ivano i Robert Vukojević i Luka Sičanica osvojio je srebrno odličje, dok je ženski kata tim u sastavu Elena Marunček, Marija Cindrić i Ana Matković u kategoriji učenica osvojio brončano odličje.

Športski karate klub „ICTUS“ Vinkovci zauzeo je tako odlično četvrto mjesto od 18 klubova koji su nastupili, a u ukupnom poretku, nakon tri održana kola, ŠKK „ICTUS“ nalazi se na drugom mjestu.