3 C
Vinkovci
Subota, 20. travnja 2024.

“ICTUS” Vinkovci osvojio 9 odličja u 6. kolu Otvorene karate lige OBŽ 2017./2018.

Više od autora

- vl promo-

U sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku, 13. svibnja, održano je posljednje, 6. kolo, Otvorene karate lige OBŽ 2017./2018. Na natjecanju je nastupilo 243 natjecatelja iz 15 klubova, među kojima se našlo 5 natjecatelja ispred Športskog karate kluba “ICTUS” Vinkovci. Potonji su na natjecanju osvojili ukupno 9 odličja: 6 zlatnih, 1 srebrno i 2 brončana.

Milan Ćujo i Leon Kljaić osvojili su svaki po dva zlatna odličja nastupima u dvije kategorije u borbama pojedinačno. Luka Ćujo koji je također nastupio u dvije kategorije u borbama pojedinačno osvojio je jedno zlatno i jedno brončano odličje. U borbama pojedinačno, Damir Ćulubrk osvojio je zlato dok je nastupom u katama pojedinačno u svojoj kategoriji osvojio srebro. U kategoriji kate pojedinačno za mlađe, Lana Šola je osvojila brončanu medalju.


Sukladno ostvarenim rezultatima “ICTUS” Vinkovci u 6. kolu zauzeo je treće mjesto, dok su u ukupnom poretku, nakon svih šest kola, zauzeli visoko treće mjesto.

Milan Ćujo u kategoriji borbe pojedinačno u ukupnom poretku završio je treći po uspješnosti, a Leon Kljaić sedmi. U katama pojedinačno Tea Zlojić je šesta po uspješnosti, a u ukupnom poretku po uspješnosti, 5. mjesto u kategoriji kate + borbe zauzeo je Milan Ćujo.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno