13 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Indie rock četvorka Sea Girls predstavlja novi singl “DNA”

Više od autora

- vl promo-

Nakon što im je drugi put uspjelo ući u UK Top 3 najslušanija albuma, Sea Girls predstavljaju najnoviji singl naslovljen “DNA”. Pjesmu koja se nalazi na deluxe izdanju njihovog album “Homesick” iz 2022. godine.

“Činilo nam se da postoji još jedna neispričana priča iz „Homesick“ ere i to nam nije dalo mira. Ova pjesma je izljev pozitive koja ponajviše slavi posebnost te osjećaje koje gajite prema nekome” izjavio je frontmen Henry Camamile.

Iza naslovnice najnovijeg singla stoji Megan Doherty, fotografkinja Dazed Risinga, a redateljica pratećeg spota – snimljenog kao one-take video na putovanju u vrijeme turneje – je Becky Garner.

Sea Girls je engleski četveročlani indie rock bend osnovan 2015. godine, a čine ga Henry Camamile, Rory Young, Andrew Noswad i Oli Khan. Članovi su se upoznali u školi dok su svirali u različitim bendovima te su se kasnije udružili nakon što su se svi preselili u London. Njihov debitantski album “Open Up Your Head” u Ujedinjenom Kraljevstvu debitirao je na #3 mjestu nacionalne ljestvice Top 3 najslušanijih albuma, a dosegao je i #1 mjesto najprodavanijih albuma.

Bend se trenutačno može pohvaliti značajnim vijestima u razvoju karijere, među kojima su i nedavno otkriveni datumi nekih od najvećih im nastupa u Velikoj Britaniji, uključujući i koncert u londonskoj Alexandra Palace.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno