Proteklog je tjedna Taekwon-do klub Vinkovci nastupio na državnom prvenstvu u ITF Taekwon-dou koje je održano u Vodnjanu, dvorani OŠ Vodnjan. Ukupno je nastupilo 7 natjecatelja pod vodstvom Ivice Zupkovića, glavnog trenera Taekwon-do kluba Vinkovci.

Natjecatelji su ostvarili slijedeće rezultate: Elena Malkoč u kategoriji djevojčica osvojila je srebrnu medalju u formama i srebrnu medalju u borbama u kategoriji do 25 kg. Isabela Malkoč je u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila brončanu medalju u formama i zlatnu medalju u borbama u kategoriji do 40 kg. Kadetkinja Marina Andabak osvojila je zlatnu medalju u formama i brončanu medalju u borbama u kategoriji do 55 kg. Luana Maričić u kategoriji juniorki osvaja srebrnu medalju u formama i srebrnu medalju u borbama u kategoriji do 50 kg, dok je Matea Karabalić osvojila zlatnu medalju u formama i srebrnu medalju u borbama u kategoriji do 60 kg.

U kategoriji juniora,  David Gavrić osvojio je srebrnu medalju u borbama u kategoriji do 56 kg. Ivanu Gavriću, mlađem kadetu, unatoč dobrom nastupu izmakla je medalja u borbama u kategoriji do 45 kg.

Na prvenstvu Hrvatske u ITF taekwon-dou su iz Taekwon-do kluba Vinkovci sudjelovali u ulogama sudaca Hrvoje Stanković, Krešimir Šaravanja i Goran Guskić.