14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Jessica Chastain je najnovija Painkiller Jane

Više od autora

- vl promo-celeber.ru

Prema nedavno objavljenom članku portala Deadline, Jessica Chastain je potpisala ugovor sa produkcijskim timom koji radi na ekranizaciji stripa Painkiller Jane i dodijeljena joj je uloga naslovne junakinje. Ubojita Jane se prvi put pojavila 1995. godine u stripovskom mini serijalu ’22 Brides’, nakon čega je dobila i vlastitu strip seriju Painkiller Jane, a kreirali su je Jimmy Palmiotti i Joe Quesad. Čitatelji su se kroz stripove upoznali sa avanturama policijske poručnice Jane Vasko koja je tijekom jedne tajne operacije, zahvaljujući tajanstvenim moćima mafijaša Adama, preživjela razarajuće djelovanje podmetnute eksplozivne naprave i postala obdarena nadljudskim regenerativnim moćima. Nakon toga je napustila posao u policiji i postala osvetnica Painkiller Jane.

Tijekom dvadeset godina koliko je ubojita Jane bila nazočna u medijima, osim vlastitog strip serijala, pojavljivala se i u crossover strip izdanjima sa karakterima među kojima su Hellboy, Marvelov Punisher, Terminator i drugi. Ovo neće biti prvi film sa ubojitom Jane jer je 2005. na kanalu Sufy (tada se zvao Sci-Fi kanal) emitiran TV film sa Emmanuelle Vaugier u glavnoj ulozi. Dvije godine nakon toga, snimljena je i reboot TV serija u kojoj je ubojitu Jane glumila Kristanna Loken.

Osim što će se pojaviti u filmu, Chastainova će i producirati film za kompaniju Freckle Films. Iako je prvobitno najavljivano da će ga režirati blizankinje Jen i Sylvia Soska, za sada ništa nije službeno potvrđeno. Jedino što je sigurno da će osim Chastainove u produkciji filma sudjelovati i Lenny Beckerman iz Lotus Entertainmenta i Stephen L’Heureux iz kompanije Solipsist Films. Izvršni producenti su Bill Johnson, Ara Keshishian, Jim Seibel i Palmiotti. [Filmofil.ba]

PAINKILLER JANE: HELLBOY CROSSOVER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno