16 C
Vinkovci
Nedjelja, 19. svibnja 2024.

Jesu li “Plaćenici 4” posljednji za Sylvestera Stallonea

Više od autora

- vl promo-


Foto: Swift Headline

Završeno je snimanje četvrtog dijela filmske franiše “Plaćenici” a posljednji dan snimanja Sylvester Stallone iskoristio je da na Instagramu objavi kako, nakon 12 godina, napušta ovaj iznimno popularan filmski serijal. Stallone je pri tome rekao kako liderstvo ove franšize prepušta Jasonu Stathamu.

U videu u kojem je priopćio ovu vijest slavni glumac koji je triput bio nominiran za nagradu Oscar osvrnuo se na “srčanost, energiju i humor” koje je želio unijeti u sve svoje projekte uključujući i “Plaćenike”. Rekao je kako je u svojim uspješnim filmovima želio donijeti nešto ljudskosti, a ne samo akciju koja je sama po sebi vidljiva. “Želio sam povezati se s publikom tako da se oni mogu identificirati sa glavnim likovima, bez obzira na njihovu misiju”, rekao je Stallone.

U konačnici, rekao je kako je spreman za novi izazov. Nije precizirao o kojem se izazovu radi ali je poznato da su dva njegova slijedeća filma znanstveno-fantastični “Little America” redatelja Rowana Athalea i “Samaritan” Juliusa Averyja.


U filmu “Plaćenici 4”, Stallone se ponovo pojavljuje u ulozi Barneya Rossa, vođe grupe plaćenika koji nastavljaju sa svojim misijama diljem svijeta, bilo da se radi o ubojstvima ili spašavanjima. Scott Waugh je redatelj četvrtog dijela franšize u kojem glume i Jason Statham, Dolph Lundgren i Randy Couture, dok su novi glumci u franšizi Megan Fox, Andy Garcia, 50 Cent i drugi. Statham glumi Leeja Christmasa, Rossovu desnu ruku, a sada se pretpostavlja da će postati vođa plaćenika u budućim nastavcima.

Stallone je režirao prvi film iz franšize “Plaćenici” te je potpisao scenarije prva tri dijela koji su do sada na kino blagajnama diljem svijeta zaradili više od 800 milijuna dolara.

(vijest prenesena sa stranice Nacional,hr)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno