21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Jonathan koncertno promovira album To Hold u Rijeci i Zagrebu

Više od autora

- vl promo-


Grupa Jonathan nedavno objavljeni album To Hold koncertno će promovirati u Pogonu kulture u Rijeci 21. travnja, a potom u zagrebačkoj Tvornici kulture 12. svibnja.

Objavom albuma ‘To Hold’ zaokružena je cjelina započeta izdanjem ‘To Love’ koje je objavljeno u veljači 2017. i ušlo u vrh većine godišnjih top lista.  Novo izdanje u samo nekoliko dana naišlo je na sjajan prijem kod medija i publike, a prvi dio ove godine rezerviran je za koncertno predstavljanje albuma u cijeloj regiji.

Sve počinje na domaćem terenu kada će riječki Jonathan nastupiti u Pogonu kulture u subotu, 21. travnja. Prije njih nastupit će naša sjajna kantautorica Lovely Quinces, a ujedno će s bendom izvesti pjesmu ‘I Don’t Mind’ koja je dio novog albuma i označava prvi duet za Jonathan.

Zagrebački nastup u subotu, 12. svibnja, pred vjernu publiku donosi punokrvni koncert, a Jonathan se vraća u Tvornicu kulture koju su već nekoliko puta napunili.

Album ‘To Hold’ donosi osam novih pjesama od kojih su već predstavljeni singlovi ‘Something To Cry About’ i aktualni ‘I Never Meant To Be There’. Materijal je sniman u studiju Marka Mrakovčića te u riječkom G.I.S.-u, a kompletnu produkciju, miks i mastering potpisuje Matej Zec koji je dosad radio na svim izdanjima benda. Prvi duet Jonathana zabilježen je s Lovely Quinces na pjesmi ‘I Don’t Mind’.

Od gostujućih izvođača na novom materijalu nalaze se i Hrvoje Šćulac, koji svira klavijature na svim pjesmama i harmoniku u ‘Monkeys’, a i već neko vrijeme nastupa s bendom te dječji trio Roberta Rezg Brown, Leda Turato i Fran Barjaktarić kojima je dirigirala Ana Jakšić u pjesmi ‘Way To Go’. Omot ‘To Hold’ naslikao je Mislav Lešić Džedaj, autor fotografija je Filip Gržinčić.

Album je dostupan za download na bandcamp stranici Jonathana.

JONATHAN, 2018. / Foto: Filip Gržinčić

Ulaznice

Ulaznice za oba koncerta kreću u prodaju u ponedjeljak 26. veljače po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 80 kn.

Ulaznice za zagrebački koncert se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquariusu CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Ulaznice za riječki koncert se mogu kupiti u Dallas Music Shopu (Splitska 2), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno