15 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Još malo o Stadu!

Više od autora

- vl promo-

f_stado_u-domacim-kinima_ST

Imamo novi filmski hit u regiji! Nakon što se započeo prikazivati u kinima, redateljski prvijenac legendarnog glumca Nikole Koje u srpskim je kinima u nepunih mjesec dana pogledalo preko 150 tisuća ljudi. Nedugo potom film je sa svojim kino životom započeo i u kinima diljem Bosne i Hercegovine gdje ga je do danas pogledalo skoro 20 tisuća gledatelja, a zavidne rezultate ova hit komedija postigla je i u makedonskim kinima. Film ‘Stado’ u Hrvatskoj započeo se prikazivati u prošli četvrtak 12. siječnja, od kada i domaća publika ima priliku vidjeti film koji je u susjednim zemljama oduševio kritičare, a gledatelje dignuo na noge uz gromoglasni pljesak.

Ovim putem vam predstavljamo najnoviji trailer za ovaj pravi filmski blockbuster. Iako kino najava namjerno ne otkriva ono najbolje što film nudi iz nje se sasvim jasno može iščitati da se radi o filmu u kojem će se moći prepoznati svaki ‘običan’ čovjek. Uz Nikolu Koju koji je po prvi puta u svojoj bogatoj karijeri stao iza kamere, u komediji ‘Stado’ glavne uloge su ostvarili Zoran Cvijanović, Nataša Ninković i Vesna Trivalić.

Glavni junaci komedije ‘Stado’ su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali i u stvarnom životu) njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljeni i sklopiti pakt s ‘vragom’, a sve kako bi ostvarili osobni i financijski uspjeh…


Da se radi o pravom regionalnom hitu dokazuje i jedna od naših najboljih i najpoznatijih pjevačica, Nina Badrić, koja je skupa s Nikolom Kojom snimila glazbeni spot za svoju najnoviju pjesmu ‘Ljubav za tebe’, a koja je snimljena baš za potrebe filma.

Komedija ‘Stado’ jedna je od najambicioznijih filmskih produkcija s ovih prostora do danas. Osim što se radi o filmu čija je glavna tema jedna od onih s kojima se mnogi od nas istoga trenutka mogu poistovjetiti i što je okupio fantastičnu glumačku ekipu, film ‘Stado’ poseban je i po tome što se radi o prvoj regionalnoj ko-produkciji u koju su uz producentsku kuću K12 uključeni i TV Prva, Filmski centar Srbije te Cineplexx – vodeći kino prikazivač jugoistočne Europe.

Hit komedija ‘Stado’ u domaćim se kinima prikazuje od prošlog četvrtka!

TRAILER: STADO [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno