1 C
Vinkovci
Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Jozinović: Očekuje nas teška utakmica protiv mlade i poletne momčadi koja se želi nadigravati

Više od autora

- vl promo-Nebeskoplavi se nakon duže stanke vraćaju u akciju. Slijedi gostovanje u Kranjčevićevoj kod posljednjeplasiranog Dinama II. Ulog je u ovom ogledu ogroman jer Modri s pobjedom bježe s dna tablice, dok se Cibalia može malo odvojiti od konkurencije. Zadatak neće biti jednostavan, a toga su svjesni i u taboru Vinkovčana.

„Očekuje nas teška utakmica, Dinamo II je mlada i poletna momčad koja se voli nadigravati, a od svojih momaka očekujem pravi angažman od prve minute i disciplinu svakog igrača u fazi obrane i u fazi napada”, jasno poručuje trener Darko Jozinović.

Momčad ima problema s ozljedama, ali vjeruje kako će igrači koji će uskočiti iskoristiti svoju šansu na najbolji mogući način i da će se pokazati u najboljem svjetlu.

„Igrači moraju biti svjesni trenutne situacije i odgovoriti na terenu na pravi način”, ističe šef stručnog stožera i dodaje da ćemo na kraju vidjeti što će pravo izdanje donijeti.

Kako god bilo, momčad u metropolu ide po pozitivan rezultat te vjerujemo kako će se s njim i vratiti u Vinkovce. Mjesec dana Cibalia čeka pobjedu, a nedjeljni sraz s Dinamom II idealno je vrijeme da se taj post prekine.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju s početkom u 13.30 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno