U Belom Manastiru je održano 1. kolo 57. Kupa Slavonije i Baranje, regija Istok u ženskoj sportskoj gimnastici – C program. Nastupilo je ukupno 150 gimnastičarki iz osam klubova iz Osijeka, Valpova, Požege, Belog Manastira, Đakova, Vukovara i Vinkovaca u kategorijama mlađih kadetkinja, kadetkinja, mlađih juniorki, juniorki i seniorki.

U kategoriji kadetkinja, male Vinkovčanke u sastavu Helena Puce, Leona Anđelić, Petra Kolarić, Ana Božić, Luna Aničić i Iva Rupčić osvojile su ekipno 2. mjesto. Najbolja pojedinka bila je Petra Kolarić na 5. mjestu. Ana Božić osvojila je 7., Luna Aničić 8. i Iva Rupčić 10. mjesto u konkurenciji 26 gimnastičarki.

U najbrojnijoj kategoriji 46 mlađih juniorki nastupila je Ana Škripač i osvojila je 17. mjesto. Kategorija juniorki C ove sezone je također brojna, ne samo pojedinačno, nego i ekipno. Od ukupno šest ekipa Vinkovčanke Antonija Adamčević, Sara Vukoja, Gabriela Dolanski, Lana Anđelić, Ana Hemetek, Nora Horvat i Nika Breški osvojile su 4. mjesto.

Najbolja juniorka GK “Hrvatski sokol” Vinkovci Nika Breški osvojila je 10. mjesto u konkurenciji 37 gimnastičarki. Uz gimnastičarke su na natjecanju bile trenerice Vukosava Lozanović, Dunja Perica i Magdalena Mijaković Alozieuwa.