Iako je novo ime u svijetu glazbe, njezin talent je već prepoznao i Billboard, koji je singl “Friends” nazvao “prvoklasnom pop pjesmom”. Svoj glazbeni izričaj našla je u kombinaciji mističnog R&B-a i radiofoničnog zvuka, što se već na prethodnom EP izdanju “Laurence”  pokazalo kao idealna podloga za njene melankolične vokalne melodije. Ona je Blaise Moore, a najnovije izdanje kojim nastavlja izazivati divljenje slušatelja diljem svijeta je – EP Temporary Her.

“Tema pjesama je odnos s mojim bivšim dečkom. Nakon što smo prekinuli, trudio se zamijeniti me drugim curama, koje su se samo pokazale kao privremene verzije mene – što je inspiriralo i sam naziv izdanja.”, prokomentirala je pjevačica.

“Temporary Her” glazbene utjecaje vuče iz raznolikih i naizgled nespojivih žanrova poput trip-hopa i trapa. Rezultat takvog načina stvaranja glazbe jedinstven je zaokret u modernom R&B-ju, što se jasno čuje u njenom najnovijem singlu “Feel It All Every Time”.

Blaise Moore rođena je u Kanadi, a svojevremeno je živjela i na Novom Zelandu. Zbog ljubavi prema glazbi često je zanemarivala obrazovanje, pa je tako često markirala kako bi mogla svirati klavir. Svoj prvi EP naziva “London” objavila je 2016. godine, nakon čega je snimila još jedan imena “Laurence”. Na njemu se našla već spomenuta “Friends”, u kojem je Moore otvoreno progovorila o još jednoj vezi s nesretnim završetkom. Do sad je nastupala s velikim imenima kao što su Daniel Caesar, Khalid i Hoodie Allen.